Toinen Millie Bobbie Brown X Converse -kokoelma? Muukalaisia ​​asioita on tapahtunut

kokoelma, joka on inspiroinut omaperäisyyttä ja aitoutta, Stranger Things ‘Oman Millie Bobbie Brownin on tarkoitus julkaista toinen yhteistyö Converse -kanssa. Kolme uutta iteraatiota tuotemerkin klassisesta Chuck Taylorista ja Chuck 70 -siluetista, jokainen siluetti on täynnä Brownin allekirjoitusta.

Ensimmäinen Chuck 70 on melko vaaleanpunainen malli, joka on korostettu risteillä ja farkkupistorasialla. Pakkaa sielu lisää irrotettavan rakkauden-sydämen laastarin, ja se lisää vilkkaan reunan. Toinen hi-top-pari on liukas valkoinen; Koska elämä on monivärisillä aksentteilla ja “ole sinä” laastarit nauhoille, tämä pari on saatu näkyväksi. Kokoelman lopullinen pari on matalalla matalalla, jossa on kirkkaan punaiset nauhat, vastakohtainen ompelu ja irrotettava sydänlaastari.

Kuva käännöksen avulla
Jos yksi asia on varma, jokainen näistä pareista on infusoitu Brownin vilkas persoonallisuus ja värikäs henki. Aseta bestsellereiden kokoelma, aseta hälytykset 18. marraskuuta saadaksesi kädet omaan pariin Millie Bobbie Brown X Converse -lenkkarit.

Kuva käännöksen avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *