Soulland X Nike SB Blazer -pinnat Kööpenhaminan muotiviikolla

kuva Hardasfuhin kautta
Swooshin Nike SB -linja tekee ehdottomia aaltoja tänä vuonna. Nike SB Dunk Low -tapahtumasta Nike SB Air Jordan 1: een rullalautakunnallinen kokoelma on kaikki, mikä on ollut kaikkien mielessä vuonna 2019. Nyt, Sneakerheadin @Hardasfuhin ansiosta, katsomme ensimmäistä kertaa Soulland X: iin Nike SB Blazer Mid, ja se on puhdasta tulta.

Tämä erikoispainos Blazer Mid tunnistettiin yhteistyössä Skandinavian miesten vaatteiden kanssa. Kööpenhaminan muotiviikolla. Käärmeinahan painatuksessa on täysi nahkainen yläosa. Valtava swoosh, joka tyypillisesti armahtaa sivuttaiset ja mediaaliset paneelit, on korvattu pienellä jalokivellä, joka on sekä helppoa että lyövää samanaikaisesti. Tätä vastustaa vielä suurempi chenille -versio, joka kietoutuu kantapään ympärille, lisäämällä hiukan hohtoa malliin.

Kuva Hardasfuhin kautta
Kerman nahkakieli on mennyt yhdessä vahvan nahkalauntin kanssa, kohokuvioitu “Nike SB”; Brändäys, ja sama sävy on tiensä nauhojen ideoihin. Kaiken pyöristämiseksi paksu kumi -välipohja istuu alla, valmistuen mallin.

Tämän on oltava yksi vuoden parhaista Nike SB -yhteisöistä. Vaikka julkaisupäivä, joka on vielä virallisesti vahvistettu, odota Soulland X Nike SB Blazer -tapahtuman vapautumista ennen vuoden loppua! Kun olet täällä, kerro meille, jos saat parin kokoelmasi!

Kuva Hardasfuhin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *