Levin X New Balance 990V3 -paketti keskittyy kunkin tuotemerkin allekirjoitusominaisuuksiin

yhteistyöhön onnistuneesti useita kertoja aiemmin, Levin ja New Balance yhdistävät jälleen kerran voimat osoittamaan meille, kuinka se on tehty. Duo ovat molemmat amerikkalaisia ​​tuotemerkkejä, joiden takana on vahva perintö, ja tämä on paljon enemmän kuin tässä uusimmassa yhteistyössä, joka käyttää uutta tasapainoa 990V3, koska se on tyhjä kangas. Yhtenä kaikkien aikojen rakastetuimmista NB-siluetteista, pari on varattu tiukasti sadonkerman kannalta, kun se koskee yhteistyötä, vaikka ei ole yllättävää, että Levi on tehnyt leikkauksen.

Pakkauksen sanotaan olevan inspiroitunut molemmilta tuotemerkeiltä tuettavimmista allekirjoitusominaisuuksista, mikä tässä tapauksessa on Levin klassinen Indigo-denim ja New Balancein harmaat isä-lenkkarit. Siinä on kaksi erillistä paria, jotka kumpikin edustavat yhtä näistä ominaisuuksista, ja molemmat on valmistettu premium-kankaista että kaksoismarkkinaa huippuluokan tunnelman suhteen kaikkialla.

Kuva uuden Balancelevin X New Balance 990v3 “Indigo” kautta

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva uuden Balancelevin X New Balance 990v3 “Indigo” kautta

Int’l -lähetys

Katso lisää

Vaikka molemmat parit on muotoiltu karvaisesta mokkanahasta ja joustavasta kankaalle, yksi pari on katettu erilaisilla indigoilla varustetuilla sävyillä, kun taas toinen Donsin allekirjoitus NB Grey. New Balancein tunnettu N -logo näkyy kunkin parin sekä sivu- että mediaalisilla sivuilla sekä Levin tuotemerkin kanssa välilehtien muodossa molemmilla puolilla. Klassinen 990 -tuotemerkki on korkokengillä, kun taas nilkkojen ympärillä sijaitsee runsaasti pehmusteita.

Edap -välipohjayksiköt takaavat, että nämä ovat mukavia liukastua mihin tahansa aikoihin, pyöristäen nämä jo suuret parit. Jos haluat kopioida joko Levin X New Balance 990V3 -yhteistyön värin, hyvä uutinen on, että pakkaus on tarkoitus julkaista 9. syyskuuta, joten voit saada kädet niihin pian. Sillä välin, pidä se lukittuna parhaiten täällä ainoan palveluntarjoajalle ja muista tarkistaa tuleva Alpha Industries X New Balance 574!

Kuva uuden Balancelevin X New Balance 990v3 “Grey” kautta

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva uuden Balancelevin X New Balance 990v3 “Grey” kautta

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *