On jalkainen katsaus Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’

kuva Yeezy Mafian avulla
Kun saimme ensimmäisen katsauksen Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’ -tapahtumaan aiemmin tässä kuussa, emme olleet todella varmoja siitä, kuinka tuntea. Vaikka uuden 700 värin saaminen on ehdottomasti jotain, jota meidän on juhlia, renderöinti näytti vain liian samanlaiselta kuin viime vuoden “staattinen” julkaisu. Nyt lenkkarien sisäpiiriläiset Yeezy -mafia on vapauttanut tonnin jalka laukauksia, ja he ovat muuttaneet mielemme kokonaan.

Vuoden 2019 parhaimmista Adidas -lenkkarista, ‘sairaalan sininen’ on erittäin hieno, mutta erittäin silmiinpistävä samanaikaisesti. Paras sekoitus ‘suolan’ ja ‘hitauden’ välillä harmahtavat siniset sävyt ottavat koko yläosan, joka on valmistettu verkko- ja mokkanahkayhdistelmästä, joka on vain puhdasta ylellisyyttä.

Kuva Yeezy -mafian avulla
Alla alas löydät aggressiivisesti muotoilun välipohjan, jossa on täyspitkä parannusyksikköä mukavuutta varten, joka on todella pelin muuttuva. Tätä kosketetaan hohtavilla hopeavärillä kantapään ympärillä ja vuorattu tummalla puuhiilen kumipohjalla, viimeistelemällä ulkonäön.

Ehdottomasti yksi Kanye Westin parhaimmista lenkkarista, Yeezy 700 V2 ‘Hospital Blue’ odotetaan laskevan vain yhden päivän “Jeesuksen on kuningas” debyytin jälkeen; Albumi 28. syyskuuta. Tartutko pariin? Kerro meille, mikä on mielessäsi, ja pysy kuulolla paljon enemmän julkaisutietoja sen kehittyessä!

Kuva Yeezy -mafian avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *