Kävele pilvissä Nike Shoxin “kevyen luun” kanssa

, jos etsit lenkkaria, joka tarjoaa koko päivän mukavuuden, valuu katuvaatteiden tyylin ja jolla on yksi markkinoiden puhtaimmista väripaleteista, älä katso vieläkään enemmän kuin Nike Shox “kevyt luu”. Tultuaan erehtymättömän siluetin kanssa, tämä lenkkari on suoraan 00 -luvuista ja rakastamme sitä.

Nike Shox “kevyt luu”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Moderaattorilevyjen alla olevien moderaattorilevyjen mukana on joustavat pylväät, jotka antavat shoxille niiden erotettavan muodon ja ennennäkemättömän mukavuuden. Yhdistä tämä vaahtovälin, TPU -peittokuvien ja hengittävän verkon kanssa, Nike Shox on todella lenkkariyhteisön eturintamassa 16 vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen.

Pyöristetty kevyellä luu-/viileällä harmaalla/purje-/metallisella hopeavärivalikoimalla, tämä kaikki on kompensoiva kirkkain pop -teal kantapään tiskille ja kielelle. Tulossa 150 puntaa ja saatavana nyt Nike Shox “kevyt luu” on kierto, joka on välttämätön ympäri vuoden. Pidä se lukittuna ainoalle tarjoajalle kaikkien parhaimpien uutisten ja julkaisujen saamiseksi lenkkariyhteisöstä.

Nike Shox “kevyt luu”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *