Nike Air Max 1 “SNKRS Day” -pakkaus pudottaa tänä viikonloppuna!

AM1 on palannut ja valmis menemään. Viime kuussa “Anniversary” -sarjan julkaisemisen jälkeen Nike Air Max 1 “SNKRS Day” -paketti on nyt virallisesti paljastettu ja se on aivan uskomaton. Tätä erityistä kokoelmaa ei saa jättää välittämään tämän vuoden SNKRS -päivätapahtuman juhlimaan 8. elokuuta!

Kahden puhtaan leikatun värin, mukaan lukien “valkoinen” ja “ruskea”, entinen maalataan vaaleanharmaan ja valkoiseen palettiin, jossa on läpikuultavia peittokuvia ja heijastavia aksentteja kaikkialla, kun taas jälkimmäinen valitsee paljon syksyisen esteettisen esteettisen, joka sisältää Tummanruskeat nahkapaneelit, mikä johtaa ilmeeseen, joka muistuttaa suuresti Air Max 1 Susanin “Puuttuvaa linkkiä” viime kesästä.

Kuva Niken avulla

Kuva Niken avulla

Kuva Niken avulla
Molemmat parit on koristeltu ommeltuilla swoosheilla, kun taas “Nike Air” -brändäys on hienosti poistettu kantapään ympärillä. Kaiken pyöristämiseksi päivämäärä “8.8.20” voidaan nähdä myös kunnioittavan vuosittaista tapahtumaa, viimeistelemällä rajoitetun erän mallit.

Mitä ei ole rakastaa Nike Air Max “SnKrs Day” -pakkauksessa? Aseta pudota tänä viikonloppuna yksinomaan Nike SnKRS -sovelluksen kautta. Varmista, että pidät sen lukittuna pohjakauppiaan, jos haluat parin henkilökohtaiseen kokoelmaan! Kerro meille, minkä värisen Colourwayn, ja kun olet täällä, tässä on vuoden 2020 Nike Air Max 1 Powerwall “Limonade” -julkaisu!

Kuva Niken avulla

Kuva Niken avulla

Kuva Niken avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *