Alkuperäinen Adidas Futurecraft 4D on palannut

jo vuonna 2017, kolme raidaa muutti lenkkarimarkkinat julkaisemalla Adidas Futurecraft 4d. Innovaatio, joka hyödyntää täysimääräisesti nykyaikaisia ​​3D -tulostustekniikoita, se tehtiin yhteistyössä hiilen kanssa ja käytti vallankumouksellista uutta prosessia, jota kutsutaan digitaaliseen valon synteesiin, tuottaa välipohja, joka oli toisin kuin se ennen sitä.

Jos, kuten muutkin meistä, et käsitellyt parin kiinnittämistä päivällä, saatat olla onnea, koska näyttää siltä, ​​että ultrafuturistinen kenkä saattaa tehdä paluun erittäin pian!

Kuva Adidasin kautta
Futurecraft 4D: n odotetaan näkyvän täsmälleen samassa muodossa ja tyylissä kuin OG: ssä, ja siinä on joustava neulottu yläosa, joka muistuttaa jonkin verran ultra -lisäystä. Vaikka alkuperäinen pari oli muotoiltu Primeknitistä, odota, että uudelleenjulkaisu tehdään primegreenistä, joka on valmistettu kierrätetystä muovista ja on paljon ympäristöystävällisempi. Tummanharmaa Three Stripe -brändäys ampuu myös sivusuunnassa että mediaalisilla sivupaneeleilla, samoin kuin nilkka on infusoitu lisätyynylle lisätukea ja mukavuutta jokaisessa vaiheessa.

Alla on siellä, missä löydät Pièce de résistance. Monimutkainen hilarakenne on upotettu “pellavavihreään” sävyyn, ja se tarjoaa optimaalisen määrän tyynyä ja pomppyyden jokaisessa vaiheessa. Tätä linnoitetaan silloin mannermaisella ulkopohjalla lisäämään kestävyyttä, pyöristäen tulevaisuuden eteenpäin suuntautuvan adidas-kengän.

Kuva Adidasin kautta
Huhutaan tekevän paluun joskus tänä keväänä, olemme hypeissä Adidas Futurecraft 4d: n palauttamiseksi. Ymmärrämme, lisäätkö parin henkilökohtaiseen kokoelmaan, samoin kuin siihen liittyviin uutisiin, Adidas Ultra 4D “Miami Hurricanes” on tulossa pian!

Kuva Adidasin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *