Nike Dunk High “Varsity maissi” vuodelta 1985 on palannut

, jos et saanut mahdollisuutta poliisille Nike Dunk High “Varsity maissi” takaisin päivällä, olet onnea, onnea, Kun kuvake on palannut myöhemmin tänä vuonna! Alun perin julkaistu osana vuoden 1985 himoittua “Ole totta koulusi” -pakkauksesta, tässä mitä ymmärrämme toistaiseksi!

“Varsity-maissilla” on täysi nahkarakennus sekä keltainen ja musta värivalikoima, mikä muistuttaa silmiinpistävää vuoden 1999 legendaarista Wu-Tang X Nike Dunk High -tapahtumaa, jonka väitettiin rajoittuneen vain 36 pariin ympäri maailmaa.

Kuva repgod888: n kautta

Kuva repgod888: n kautta

Kuva repgod888: n kautta
Keltainen ilmestyy nilkan, nauhoitusjärjestelmän ja varpakotelon varrella, kun taas pohja upotetaan murhattuun sävyyn, joka tarjoaa täydellisen määrän kontrastia. Kaiken pyöristäminen on puhdas valkoinen välipohja jalkojen alla, joka viimeistelee perinteisen suunnittelun.

Sneaker Insider @Py_Rates -yrityksen mukaan Nike Dunk High “Varsity maissi” tekee paluun 9. joulukuuta, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoaan toimittajaan ja annamme sinun ymmärtää heti, kun lisää julkaisutietoja saapuu Vasiksi Ymmärrämme, jos tartutaan pariin, samoin kuin täällä ollessasi, saatat myös nousta lähelle väijytys X Nike Dunk High!

Kuva repgod888: n kautta

Kuva repgod888: n kautta

Kuva repgod888: n kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *