Deon Point paljastaa konseptit x New Balance 57/40 “Get House Safe”

Boston-Born Labels -konseptit ja uusi tasapaino yhdistyvät jälleen kerran yhteistyöhön, tällä kertaa uudistetun version uudistaminen uuden tasapainon versio 574 Malli, joka on tällä hetkellä uusien tasapainon yhteistyökumppaneiden kangas myöhään. Conceptsin innovatiivisen ohjaajan kiusaamana hänen Instagram -tarinansa Deon Pointin avulla, Corvetable Concepts x New Balance 57/40 “Get House Safe” ilmestyy vilkkaan värivalikoiman, joka koristaa siluetin luxe -rakennetta. Meillä on parempi katsaus pariin, joka on ihanteellinen täällä, joten lue lisää!

Uusi tasapaino 57/40 debytoi aiemmin tänä vuonna ja on jo isännöinyt monia yhteistyökumppaneita, kun otetaan huomioon – ja tämä ei ole meille epätavallista, koska se on uudistaminen brändin perinteisestä 80 -luvun mallista nykyaikaiselle yleisölle.

Kuva deonpointin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Toisin kuin kesäkaudelle ilmestyneissä pastellin luovutuksissa, tämä 57/40 -konsepteista käydään erilaisia ​​oranssien sävyjä edustamaan lehtiä syksykauden aikana. Sitten ilahduttava kermanväri ilmestyy sekoitetun mokkanan ja nahkakappaleen avulla täydentämään väritasapainoa. Tämän yhteismerkkisen uusien tasapainon kouluttajien pyöristäminen on paksu välipohjayksikkö, joka tuottaa maksimiarinan ja mukavuutta askeleillesi koko päivän.

Aiotko toivottaa Concepts X New Balance 57/40 “Get House Safe” kokoonpanoosi tänä vuonna? Meillä on kaikki nykyiset uudet saldon vapautuspäivämäärät täällä ainoan toimittajan kohdalla, joten muista pysyä lukittuna ihanteellisessa täällä millään tavalla. Aiheeseen liittyvissä uutisissa uusi tasapaino 574 “historialuokka” vetää inspiraatiota 80 -luvulta.

Kuva deonpointin avulla
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *