Saako off-white x nike air presto ‘valkoinen’ vain palautus?!

Väitetysti yksi himoitun off-valkoisen X Nike “The Ten” -kokoelman kuumimmista julkaisuista, off-white x nike air presto ‘valkoinen’ otti teollisuuden myrskyn kautta, kun se putosi aiemmin tänä vuonna, ja nyt nyt, ja nyt nyt, ja nyt nyt , Näyttää siltä, ​​että se saa palautuksen!

Puhdas värejä, jotka sisältävät kaikki viime vuoden alkuperäisen julkaisun elementit, punaisesta zip -solmiosta rohkeaan Helvetica -kirjasimeen ja pieneen oranssiin välilehteen herkästi ommeltuneen swooshin alla, puhdas väri tarjoaa sävyisen otteen ainutlaatuisen siluetin. Pintata satunnaisesti Nike SnKRS -sovelluksessa näyttää siltä, ​​että kriittisesti arvostettu Crep vapautetaan uudelleen 6. joulukuuta.

Vaikka emme tiedä, oliko tämä vain häiriö matriisissa, ja palomäärällä saamme tänä vuonna, tämä voi itse asiassa olla todellinen juttu, joten muista pitää silmäsi kuorittuna@ ThesolerSecks Twitterissä potentiaalisen palautuksen saavuttamiseksi! Aiheeseen liittyvissä uutisissa tässä on ensimmäinen katsaus Nike Presto -reaktioon!

Jos aiot kopioida aivan uutta Nike Heat -sovellusta, muista tarkistaa viimeisin täällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *