Vapauta Muistutus: Älä missaa Yeezy Slide “Core” & “Sope”!

Hanki viihtyisä tällä kaudella Yeezy Slide “Core” ja Yeezy Slide “SOET”! Ensin paljasti kaikki menetelmät toukokuussa, he ovat menneet erittäin hienovaraisella muutoksella, mutta se ei ole muuttanut kuinka paljon pidämme heistä. Esittelemällä huomenna 4. syyskuuta klo 7 suoraan Adidas UK: lta, et todellakaan halua missata näitä!

Kun liuku paljastettiin ensimmäisen kerran vuosia sitten, ne olivat rehellisesti monien lenkkarien vitsien takapuoli. Pitämällä tämä sanottu, nyt kun ihmisillä on ollut mahdollisuus nähdä heidät henkilökohtaisesti ja käyttää niitä, he ovat muutamia kaikkien aikojen mukavimmista Yeezysistä. Maalattu maanläheisistä sävyistä, et löydä täältä muita yksityiskohtia kuin erittäin hienovarainen “Adidas” -logo jalkasilla.

Kuva Adidasin kautta
Palavaahtolevystä valmistettu Eva -vaahto, pohjalla on suuri kulku kestävälle vetovoimalle jokaisella vaiheella. Tämä yksiosainen malli on niin puhdas kuin se saa, ja sikäli kuin dioja menee, he ovat omassa luokassaan.

Pudottamalla huomenna 4. syyskuuta klo 7.00 Adidas UK: lta, varmista, että pidät sen lukittuna @Thesolesupplieriin ja @ThesolerEStocks Twitterissä hienoimman mahdollisuuden kopioida Adidas Yeezy Slide “Core” ja Adidas Yeezy Slide “Noo”! Ymmärrämme, mihin Colourwaylle aiot mennä, ja Associated News -sivustolla Kanye West haluaa Adidasin antavan hänen käyttää Air Jordansia!

Kuva Adidasin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *