Valkoinen X Nike Air Force 1 “University Gold” paljastuu

Virgil Abloh ei koskaan pysähdy, eikö niin? Kun off-valkoinen X Nike -kumi-dunk on matkalla, saamme nyt uutisia siitä, että amerikkalainen muotisuunnittelija yhdistää Swooshin kanssa off-white X Nike Air Force 1 “University Gold” -tapahtumaan! Värisuunnitelma, joka varmasti voittaa lukuisten lenkkaripäiden sydämet, tässä on mitä ymmärrämme toistaiseksi!

Tiedot kohteliaasti kunnioitettavien lenkkarien sisäpiiriläisten @pyleaks -tapahtumia seuraava OW AF1 upotetaan voimakkaaseen keltaiseen sävyyn, jossa “metallinen hopea” Nike Swoosh -brändäys hohtaa sivua sekä mediaalisia sivupaneeleja. Tyypilliset dekonstruoidut kosketukset tekevät paluun, tunnetulla punaisella zip -solmiolla ja lainaamalla täällä suurta toimintoa.

Puhtaat valkoiset nauhat sitovat kaiken toisiinsa, samoin kuin kaiken pois päältä, “ilma” on painettu välipohjaa pitkin legendaarista off-valkoista estetiikkaa, jonka me kaikki ymmärrämme sekä rakkauden.

Nyt tähän tärkeään julkaisutietoon. Jos haluat off-valkoisen X Nike Air Force 1 “University Gold” -tapahtuman jokapäiväisessä kiertoasi, sinun on odotettava vuoteen 2021 asti. Varmista, että olet yksi ensi vuoden odotetuimmista kumppanuuksista, varmista, että olet Pidä se lukittuna ainoaan tarjoajaan ja annamme sinun ymmärtää heti, kun niin paljon enemmän uutisia rullataan sisään. Sillä välin katsoen paremmin off-white x Air Jordan 1 “Kanarian keltainen”!

Kuva PY_RATES: n kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *