Nike Adapt BB: n

-katselun jälkeen otettuaan hiipiä aikaisemmin tällä viikolla, saamme nyt jalkakäytävän aivan uuteen Nike Adapt BB: hen. Tämä kenkä on villisti suositun Hyperadapt 1.0: n seuraajana, ja se on todella lenkkarien tulevaisuus.

Kuten varhaisessa vuodossa huomautettiin, Adapt BB on koripallokenkä muodossa. Kun liu’utettu jalka sisään, kenkä herää heti elämään, valaisee ylös ja sopeutuu jalan muotoon, jotta saat aina täydellisen istuvuuden. Myös nerokas itsehallintajärjestelmä on myös täysin muokattu. Pieni moottori välipohjan sisällä vetää nauhat kiristämään Flyknit ja neliö-aksiaalinen istuvuus yhteen. Kun Nike Fatadapt -innovaatio on kehittynyt, moottori on pienentynyt ja kevyempi, mikä mahdollistaa enemmän sovelluksia useamman urheilun välillä.

Kuvat Hypebeast-ohjelmasta, voit myös katsoa aivan uutta älypuhelinsovellusta, jonka avulla voit hienosäätää sopivuutta, vaihtaa esiasetusten välillä, mukauttaa valoja, tarkastaa akkutasot ja paljon muuta. Lisäksi, toisin kuin edeltäjänsä, tämä koripallo -lenkkari veloittaa langattomasti asettamalla ne matolle.

Nike Adapt BB: n odotetaan saavan laajemman julkaisun helmikuussa 2019, ja se asettaa sinut takaisin noin 300 puntaa, mikä on huomattavasti edullisempaa verrattuna Hyperadapt 1.0: een. Oletko hyped tästä julkaisusta? Vai onko se yhtäkin myöhässä? Kerro meille, jos kopioivat, ja muista ladata virallinen ainoan toimittajasovellus ilmaiseksi ihanteelliseksi! Muissa lenkkarien uutisissa keskustellaan siitä, kuinka nopeat muotibrändit varastavat lenkkarityylejä ja pääsevät pois siitä.

Jos uskot kopioida aivan uutta Nike Heat -sovellusta, tarkista nykyinen täällä!

Kuvia hypebeastin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *