Edison Chen paljastaa koskaan ennen nähtyjä Sacai X Nike Ldwaffle Colourwaysia

, ellet ole ollut kallion alla viime kuukausina, olet jo tietoinen siitä, että kolmisuuntainen yhteistyö on seuraava valtava asia Sneaker World. Clot Head Honcho Edison Chen on tuoreena Travis Scottin yhteisen ponnistelun valtavan suosion ja Jordanin tuotemerkin kanssa, ja se on paljastanut Sacai X Nike Ldwafflen kolme upouusaa väriä, joissa Niken, Nike, Salaisen ja fragmentin suunnittelu.

Nämä kolme merkintää ovat jo erittäin vakiintuneita lenkkarien yhteistyömaailmassa, joten jos olet ollut paikalla jonkin aikaa, tiedät, että nämä ovat korkealaatuisia lenkkarit. Siitä lähtien, kun Sacai Ldwaffle julkaistiin jo vuonna 2019, se on ollut suosittu valinta Sneakerheadsille, samoin kuin odotamme, että nämä tulevat versiot eivät ole ollenkaan erilaisia.

Ensinnäkin on Clotin ottaminen siluetti, joka esittelee poikkeuksellisen puhdasta harmaata ja sinistä väriä estettyä parin, kun taas Undercover tarjoaa sekä “punaisen/sinisen” että “violetin/sinisen” otteen. Kaikki nämä kolme paria lanseeraavat Fragment Designin jo esikatselun “klassisen” parien rinnalla, jotka tulevat joko harmaaksi tai laivastonsiniseksi, kun taas hyytymät ja salaiset ovat myös “Kiss of Death of Death” sekä “Bright Citron” -värit, Colourways, Molemmat olemme nähneet aiemmin.

Jos haluat saada kädet minkä tahansa tyyppisiin malleihin, joita esikatselu on täällä, heidän kaikkien odotetaan pudottavan tulevina viikkoina ja kuukausina, vaikkakin vahvistettuja päivämääriä ei vielä ole. Muista pitää se lukittuna täältä ainoan toimittajan päälle kaikista uusimmista uutisista sekä päivityksistä sekä täällä ollessasi, katso Solefly X Air Jordan 1 Low, jonka Travis Scott on äskettäin vuotanut!

Kuva Edison chenclot x sacai x nike ldwaffle “harmaa/sininen”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Edison Chenundercoverin kautta x sacai x nike ldwaffle “violetti/sininen”

Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Edison Chenundercover X Sacai X Nike Ldwaffle “Red/Blue” kautta

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *