Air Jordan 7 “Raptors” vuodesta 1992 on palannut ensi vuonna

Oletko valmistautunut Air Jordan 7 “Raptorsille” paluun? Kädet alas yksi tunnetuimmista AJ7 -väriteistä, jotka ovat koskaan tehneet, se teki Grand -debyyttinsä koko menetelmän vuonna 1992 sekä sen päättämiseksi palata 30 -vuotisjuhlaan. Tämä tulee olemaan valtava.

Alun perin kutsuttu “Dark hiili”, tämä legendaarinen Air Jordan 7 ei oikeastaan ​​vastaanottanut allekirjoituksen nimeä vuoteen 1995 asti, jolloin Toronto Raptors meni liigaihin. Valmistettu premium-mustana nubuckissa, punaisten ja purppuran aksentit tekevät heidän menetelmänsä koko maailman kuuluisan estetiikan kohdalla. Kuvioitu kieli istuu Jumpman -tunnuksen takana, samoin kuin kantapään ympärillä, löydät suuren vetovälilehden, yhteensä 23 nyökkäyksenä Michael Jordanin Jersey -numerolla.

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Vaikka tämä Nike-kenkä palasi vuonna 2021, 2009, samoin 2001, 2022: n uudelleenjulkaisun huhutaan olevan alkuperäisen tarkka. Joten jos et käsitellyt OG -parin suojaamista takaisin vuonna ’92, niin nyt on sinun tilaisuutesi!

Ei ole sanaakaan, kun juuri Nike Air Jordan 7 “Dark hiili” putoaa, mutta se on varmasti joskus ensi vuonna vuonna 2022. Ymmärrämme, mitä uskot tästä uutisesta, samoin kuin Assocition News, Union LA X Air Jordan 2 “Harmaa sumu” on virallisesti paljastettu!

Int’l -lähetys

Katso lisää

Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *