Air Jordan 1 Mid -pinnat “keltaisella/valkoisella” Colourway

Michael Jordanin allekirjoituskoripallokouluttajat ovat pysyneet himoittavana lenkkarina sen debyyttinsä jälkeen vuonna 1985, ja kaikki kolme erilaista leikkausta esiintyi eri väkevöissä. Matala ja korkeat topit ovat yleensä ihmisten menossa. Keskipitkän luovutus on kuitenkin saanut merkittävän vetovoiman viime vuosina. Tuossa huomautuksessa uusi malli, joka on juuri noussut tutkallamme, on Air Jordan 1 puolivälissä “keltainen/valkoinen”.

Pari esittelee premium-nahkapohjan, kuten useimmat AJ1-tarjoukset, nostaen lenkkarin tuomioistuin- ja kadunvalmiutta profiilia. Vaikka joissakin viimeaikaisista julkaisuista, joita olemme nähneet näiden muutaman viime viikon ajan, ovat lukuisia värejä, tällä yhtyeellä on vain kaksi väriä: keltainen ja valkoinen.

Kuva FXXKVLOGVI: n kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Brändäystietojen suhteen kaikki pidetään samana OG-ilmeelle: Swoosh-logot molemmilla puolilla, MJ: n siivenmerkillä kauluksissa ja Nike-merkkisiä kielet. Täysipitkä ilmavälipohja ja rei’itetyt varvaslaatikot viimeistelevät toisen miellyttävän AJ1-puolivälin.

Nike Air Jordan 1 Mid-pinnat “keltainen/valkoinen” on pakollinen vakaville Jordanin päille. Varmista, että pysyt lukittuna täältä kaikkiin viimeisimmät Nike -julkaisupäivät. Aiheeseen liittyvissä uutisissa valmistaudu keväälle valmistautuneen kevään kanssa Air Jordan 1 Mid -matelijan ja turkoosi kanssa.

Kuva FXXKVLOGVI: n kautta
Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *