Maajalkainen katsaus Air Jordan 1 High OG “kevyt yhdistelmä punainen”

Saimme erittäin ensimmäisen kurkistuksen Air Jordan 1 korkean OG “kevyen yhdistelmän punaiseksi” kaikki menetelmät takaisin joulukuussa, samoin, samoin kuin joulukuussa, samoin Heti kun laukaukset vuotavat verkossa, lenkkarit ovat halunneet parin. Virkistävä käsittelee legendaarista koripallokengää, otamme nyt jalka-näyttämön näiden aivan uusien laukausten ansiosta lenkkarien sisäpiiriläisistä @hanzuyingista!

Premium -vilja -nahasta valmistettu “kevyt yhdistelmä punainen” on puhdas valkoinen pohja, kun taas punaiset paneelit tekevät menetelmänsä kaulukselle, kantapäähän ja varpaaseen. Ylimääräisen kontrastin pop -popin saavuttamiseksi Nike on lisännyt “laser oranssi” aksentteja nilkkaan ja swooshin silmiinpistävälle ilmeelle, joka varmasti kääntää päät. Toisin sanoen, vaikka tämä väriyhdistelmä on ehdottomasti melko tulipalo, monet teistä ovat verranneet sitä McDonald’s -yhdistelmään sekä meidän on oltava samaa mieltä.

Kuva Hanzuingin kautta

Kuva Hanzuingin kautta

Kuva Hanzuingin kautta
Air Jordan 1: n alla löydät rapean puhtaan ilman välipohjan. Tämä tarjoaa vertaansa vailla olevan mukavuuden ja tyynyn sekä kentällä että kentällä. Kaiken pyöristämiseksi musta kumipohja viimeistelee suunnittelun, sitomalla esteettinen kokonaan yhteen.

Jos haluat Nike Air Jordan 1 High OG “kevyen yhdistelmän punaisen” henkilökohtaisen kokoelmasi, sinun on kuunneltava! Vaikka julkaisupäivä on vielä virallisesti vahvistettu, huhujen mukaan he pudottavat tämän kesäisin 21. kesäkuuta. Ymmärrämme, mitä uskot tästä väristä, samoin kuin niihin liittyvissä uutisissa, Air Jordan 1 Vintage High OG “kielletty” saa patentihankaan muunnoksen!

Kuva Hanzuingin kautta

Kuva Hanzuingin kautta

Kuva Hanzuingin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *