Adidas Futurecraft Strung vie juoksemisen toiseen ulottuvuuteen

kiusaamalla Futurecraft-silmukkaa ja antaen Futurecraft 4d: lle laajemman julkaisun, kolme raidaista lisää nyt uuden lenkkarin tulevaisuuteen keskittyvään linjaan upouuden Adidas Futurecraftin ollessa. Kun saksalainen jättimäinen vie taas juoksukengät täysin uuteen ulottuvuuteen, työntää jälleen tekniikan rajoja ja sanoa, että olemme itsessään aliarviointia.

Vaikka tekstiilien lenkkarit eivät varmasti ole mitään uutta, kun ultra parantaa latauksen johtamista, strung tekee sen täysin eri tavalla. Toisin kuin massiivisina määrinä valmistettujen primeknit-yläpuolet, tämä upouusi eteneminen hyödyntää erittäin edullisia robotteja, jotka käsittävät yläosan, jossa korkean pukeutumisen alueet ja hengittävyys on paljon tarpeen.

Yksikerroksinen kudonta on rakennettu yli 1000 langasta ja täydellisesti viivoista jalan ääriviivat. Tämä on hämmästyttävää, kun otat huomioon, että nykyiset neuloiset kengät voivat tehdä niin vain vaakasuoraan ja pystysuunnassa.

Kuva adidasin avulla
Tämä tulee myös rypistämään mielettömän nopean kengän. Tämän lisäksi välipohja on valmistettu aivan liian tuttuista Adidas 4D -tekniikasta, joka on tehnyt kierroksia ottaen huomioon, että vuosi 2017. Lyhyen Digital Light Synthesis -nimisen prosessin käyttäminen tai DLS, monimutkaiset hilatarvikkeet käyttäjät optimaalisella määrällä mukavuutta ja tyynyä jokaisessa vaiheessa. Tästä huolimatta huomaat, että ulkopohja on poistettu kokonaan, koska strung on erityisesti suunniteltu leikkaamaan painoa levittämällä vetovoimaa vain tarvittavilla alueilla.

Jos tunnet Adidas Futurecraftin, joka on valitettavasti joutunut odottamaan vähän kauemmin, koska tämä ei ole yleisön saatavilla vuoden 2021 loppuun saakka tai vuoden 2022 alkuun Tämä kenkä ja siihen liittyvissä uutisissa Adidas Ultra 4d “Triple Black” on paljastettu!

Kuva adidasin avulla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *