Air Jordan 1 matala “Astrograbber” ja “Night Track” sai juuri suuren palautuksen!

Erittäin himoittu Air Jordan 1 matala “Astrograbber” ja Air Jordan 1 Low “Night Track” sai juuri suuren palautuksen Nike UK: lla! Kahden legendaarisimman 70 -luvun Swoosh -siluettin innoittamana, älä anna perustiedot, mutta silmiinpistävää estetiikkaa huijata sinua ajattelemaan, että nämä eivät ole erityisiä, koska uskovat meitä, kun sanomme, että ne ehdottomasti ovat.

Puhtaalla valkoisella, mustalla ja harmaalla palettilla maalattu “astrograbber” on nyökkäys Nike -jalkapallokenkälle, joka debytoi vuonna 1976. Samana rakenteessa kuin OG, samankaltaisuus on turmeltumaton. Toisaalta “Night Track” kunnioittaa 1978: n takatuuleen “Night Track”. Alun perin lahjakas popkulttuurikuvakkeille, kuten Michael Jackson ja David Hasselhoff, se annettiin yleisön saataville kokonaisuudessaan 34 vuotta myöhemmin.

Air Jordan 1 matala “Astrograbber”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Air Jordan 1 matala “Astrograbber”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Molemmat parit on koristeltu kivistyneillä nahkaisilla swoosheilla sivuttais- ja mediaalisia sivupaneeleja, brodeerattu hyppymiehen kielellä, numero “23” pitsilaastajaa pitkin, ja tietysti allekirjoitus siivekäs koripallemalli, joka on hienosti ommeltu jokaisen kantapäähän Air Jordan 1 matala.

Saatavana nyt Nike UK: lta, Air Jordan 1 Low “Astrograbber” ja Air Jordan 1 Low “Night Track” ovat molemmat välttämättömiä, joten pudota tekemäsi ja poliisi ihanteellinen nyt! Kerro meille, minkä värin haluat, ja siihen liittyvissä uutisissa Air Jordan 1 High OG “Musta varpaiden särkyneet takaosat” on paljastettu!

Air Jordan 1 Low “Night Track”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Air Jordan 1 Low “Night Track”

Int’l -lähetys

Osta nyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *