Casablanca X New Balance XC-72 on paljastettu

Casablancan ja uuden tasapainon välinen suhde on vahvempi kuin koskaan. Viime vuonna Pariisin etiketti auttoi Bostonissa sijaitsevaa jalkineyritystä käynnistämään 327, ja nyt he ovat jälleen yhdistyneet debyyttiä kuuma odotettu Casablanca X New Balance XC-72-ja katsomme vielä ensimmäistä katsomme.

Sneaker -suunnittelija Charlotte Lee on kuvaillut “urheiluautoksi jalkasi”, tämä on toisin kuin mitä olemme aiemmin nähneet. Muistuttaa Leen muista luomuksista, kuten edellä mainituista 327: stä ja 237: stä, tässä parissa on retro-inspiroima yläosa, joka on muotoiltu runsaasta nahka- ja mokkapaneeleista, jotka kaikki on maalattu vastakkaisella punaisella, valkoisella ja keltaisella väriyhdistelmällä. Suuri kursivoitu “N” liukuu sivuttaisten ja mediaalisten sivuseinien yli, kun taas ylimääräiset “NB” -yksityiskohdat kulkevat kantapään ympäri.

XC-72: n alla taikuus tapahtuu. Laajentuvilla linjoilla ja kulutuspinnan kaltaisilla harjanteilla on helppo nähdä, kuinka nämä inspiroivat haluamasi superautot. Rei’itetty pohja näyttää jopa nahkasarjoilta, jotka löydät kauhan istuimilta ja ohjauspyörillä.

Casablanca X New Balance XC72 on pakollinen! Kerro meille, mitä mieltä olet viimeisimmästä yhteistyöstä Charaf Tajerin kanssa, ja kun olet täällä, saatat myös raikastaa syksyn, joka sopii näihin äskettäin julkaistuihin uuteen tasapainoon 327!

Kuva Casablancan kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *