Ihmisen tekemä X Adidas Eqt Racing 91/16 saa Boost -välipohjan

, jos olet suuri japanilaisen katuasujen katukannon fani, eli bape, meillä ei ole epäilyksiä siitä, että tunnet nigon, perustajan . Mutta sen jälkeen kun hän poistui etiketistä yli kahdeksan vuotta sitten, ei voida kiistää, että Nigon luovuus ylittää vain hain hupparit ja camo-asennetut vaatteet, ja voimme nähdä tämän hänen tuotemerkkinsä tekemästä. Yhteistyössä kolmen stripes-tuotemerkin kanssa suunnittelija-Slash-DJ ja Adidas käyvät uudelleen arkistoidun siluetin ja uudistavat sen tehostetulla välipohjalla-kutsutaan nyt ihmiseksi tekemäksi X Adidas Eqt Racing 91/16! Meillä on tarkemmin tarkastella joitain @HyPeneverDies -tapahtumia, joten lue lisää!

Adidas Eqt on siluetti, joka debytoi 90 -luvun alkupuolella, meni arkistoon ja palasi hyllyille jossain vaiheessa vuonna 2017. Siitä lähtien se on saanut muutaman muutoksen, jonka otsikko on uusilla nimillä, kuten Adidas Eqt Adv adv , Eqt Cushion Adv ja monet muut.

Mitä tulee tähän yhteismerkkisyntyiseen iteraatioon ihmisen tekemän kanssa, se pitää Eqt Racing 91/16 -mallin OG-suunnittelun, mutta vaihtoi välipohjan yksikön täyspitkään adidas-tehostamaan välipohjaa, jonka tiedämme olevan vertaansa vailla, kun se tulee mukavuuteen . Yhtye näyttää käynnistyvän kahdessa väriaineessa, joista toinen lahjoittaa vesi-sinisen sävyn, kun taas toinen valitsee paljon varkain asennuksen vaimennetuilla sävyillä. Himoitun yhteistyöhön valmistuminen on Human Madein allekirjoitus sydämen logo ja ”Gears for Futuristisille teini -ikäisille” -iskulause, joka on painettu sivupaneeleihin.

Ihmisen tekemälle X Adidas Eqt Racing 91/16: lle ei ole annettu virallista julkaisupäivää, mutta jos pidät sen lukittuna täältä ainoan toimittajan päälle, voimme ilmoittaa sinulle kaikista viimeisimmistä Adidas -julkaisuista. Samankaltaisissa uutisissa Adidas -foorumin matala “Cloud White” on täydellinen kesäpotku!

Kuva hyvien kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva hyvien kautta
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *