Jumalan perusteiden huolenaihe Spring 2021 -kokoelma pudottaa tällä viikolla lasten koon kanssa!

Jos et saanut mahdollisuutta poliisille Jerry Lorenzon “Winter California” -kokoelmaan, älä huoli, koska kuuluisa amerikkalainen suunnittelija on palannut jälleen kerran Jumalan perusteiden huolenaiheeseen kevään 2021 kokoelmaan! Tuota allekirjoitus minimalistinen estetiikka, jonka me kaikki ymmärrämme sekä rakkauden, hän on myös ensimmäistä kertaa esitellyt nuorille kappaleita, jotta myös bitin voi taivuttaa!

Ammattimaisen valokuvaajan Shaniqwa Jarvisin hakukirjan esittämä, joka on samoin ampunut kampanjoita Supreme, Nike, ja Adidasille muutamia mainitakseni, Lorenzo tunnistetaan täällä, joka rokkaa hänen viimeisimpiä perusteitaan vaimonsa Desiree Manuelin kanssa, samoin Lapsina, Jerry Manuel 3., Liv Manuel ja Mercy Manuel.

Kuva Jumalan huolenaiheessa
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Jumalan huolenaiheessa
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kapseli koostuu normaalista mustasta, harmaasta, kaurahiutaleesta ja valkoisista paleteista, mutta myös tuotujen sitruunien sävyt. Nämä kaikki on maalattu monenlaisia ​​vaatekaappikiittejä, mukaan lukien t-paidat, hupparit, puserot, samoin kuin ohjaaja sekä aikuisten että nuorten koon. Huhujen mukaan Jumalan liukastuneiden kuumin odotettu huolenaihe tekee myös sen suuren debyyttinsä täällä, jotta se sopii sizzertime-sopivuuteen.

Julkaisupäivänä 14. toukokuuta on päivämäärä, jolloin haluat, jos haluat Jumalan perusteiden huolen kevään 2021 kokoelmaa! Esittelemällä monenlaisia ​​Yhdistyneen kuningaskunnan vähittäiskauppiaita, muista pitää se lukittuna ainoalle myyjälle hienoimman mahdollisuuden kopiointiin, samoin kuin täällä ollessasi, täällä on 15 välttämätöntä huolta Jumalan perustekijöistä, joita tarjotaan Nyt Stockxilla!

Kuva Jumalan huolenaiheessa
Int’l -lähetys

Katso lisää

Kuva Jumalan huolenaiheessa
Int’l -lähetys

Katso lisää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *