5 Insta -laukausta, jotka muuttavat mielipiteesi Yeezystä, parantaa 350 V2 ‘Semi Frozen keltaista’

Se ei ole paljon kiistanalaisempaa kuin Yeezy parantaa 350 V2 ‘puoliksi jäädytettyä keltaista’. Jopa omistautuneimmat Kanye West -faneista kutsuvat näitä nopeasti jalkineiden suunnittelussa. Ja kääntöpuolella on tonnia teitä, joita tämä ehdottomasti omituinen väri on ihastunut.

Rakastan sitä tai vihaa sitä, ei ole epäilystäkään siitä, että koot ovat nopeasti myyneet myöhemmin tässä kuussa tapahtuvan maailmanlaajuisen palautuksen seurauksena. Mutta se ei estä vihaajia vaatimasta näitä “kuolleina”;. Kysymys on, pitäisikö ‘puoliksi jäädytetyn keltaisen’ todella olla paha punainen?!

Jos olet yksi niistä, jotka ovat edelleen aidalla, seuraavat Insa -laukaukset saattavat vain muuttaa mielipiteesi. Toki, nämä ovat äänekkäitä, mutta käyttävät niitä ihanteellisella asuilla ja tartut huomiota – toivottavasti ihanteellisista syistä.

Muista jättää meille kommentti alla ja ilmoita meille, aiotko poliisi.

Yhdessä joidenkin tavallisten, mustien lenkkeilijöiden kanssa, Yeezy ‘Semi Frozen keltainen’ on paljon epämiellyttävämpi kuin luuletkaan.

Silmäpesukkeet siluetti palauttaa aikaan, jolloin kireä muotoilu on erittäin trendissä. Toisin sanoen, nämä otetaan hyvin vastaan ​​fashionistas- ja hype -pedojen kanssa. Mutta liitytkö trendiin vai onko kaikki vain vähän liikaa?!

Aseta vielä paljon enemmän tätä ‘SPLY-350’ -tapahtumaa rullaamalla nuo lenkkeilijät kuten itse. Tämä Insta Poser valitsi kuuluisan violettiväriset Calabasas -raidahousut. Se on värin räjähdys, joka jotenkin toimii.

Jos se ei ollut lävistävä keltainen väritie, joka aiheutti törkeää, monet kyseenalaistivat ikenen ulkopohjan valinnan. Tosin se tekee täysin ainutlaatuisen kengän. On vaikea sanoa, näyttääkö nämä paremmalta, jos ulkopohja olisi pitänyt jäistä keltaista?!

Jos olet tyyppi, joka ei vältä huomiota, näiden kengien sovittaminen joihinkin yhtä omituisiin housuihin voisi olla tie. Otetaan esimerkiksi nämä ylimmät käärmeennahkat housut, jotka ovat melkein yhtä leuan pudottavia kuin kengät itse.

Vielä epävarma Yeezy 350 ‘puoliksi jäädytetty keltainen’?! Älä ahdista itseäsi liikaa, koska on vielä jonkin aikaa harkita sitä, ovatko nämä kopioitu. Tuo varasto tapahtuu perjantaina 14. joulukuuta.

Pidä se lukittuna @Thesolesupplierille saadaksesi tietoa varastossa olevista numeroista ja kuinka kopioida opas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *