Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise” palaa myöhemmin tänä vuonna

viime vuonna, G-Dragonin rauhantekijä X Nike Air Force 1 “Para-kohina” tuli yllättäen yksi vuoden hypeimmistä yhteistyöistä . Vaikka GD on tunnettu siitä, että hän on yksi K-pop-maailman ikonisimmista taiteilijoista, hän on suhteellisen tuntematon lenkkaritteollisuudessa, joten tämä on huomattava askel eteenpäin Itä-Aasian edustukseen. Nyt näyttää siltä, ​​että hänellä on toinen AF1 teoksissa, ja meillä on vielä paras ilme!

Ensin vuotanut aina toukokuussa, “para-kohinan” on annettu täysin käänteinen makeover. “Kolminkertaisella valkoisella” nahkarakenteella tämä kuluu hitaasti, mutta varmasti paljastaakseen bigbang -johtajan itse tekemän räätälöinnin taidetta. Ylimääräiset paksut nauhat tekevät paluun, kun taas Nike Air -välipohjan varrella yksityiskohtainen harja -isku palaa myös toisen kerran viitaten tyylikuvakkeen Etelä -Korean juuriin.

Kuva SolebyJC: n kautta

Kuva SolebyJC: n kautta
Kielen varrella löydät brodeeratun päivänkakkaran mustana ja pyöristämällä kaiken pois, räätälöityjä nastat kulkevat kahteen parhaaseen silmukkaan aivan kuten viime joulukuussa.

G-Dragon Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise” on valmistettu kääntämään päätä, joten varmista, että pidät sen lukittuna ainoan toimittajan, odotetaan käynnistävän paljon aikaisemmin kuin aiemmin odotettiin, jos tarvitset paria Kierto! Kerro meille, mitä mieltä olet tästä yhteistyöstä, ja niihin liittyvissä uutisissa Nike “BrushtSroke” -paketti on nyt saatavana!

Kuva SolebyJC: n kautta

Kuva SolebyJC: n kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *