Fragment -tyyliset vibs -toiminnot Air Jordan 1 High “Game Royal”

Kuka on hyped Air Jordan 1 High “Game Royal”? Kanavoimalla Hiroshi Fujiwara Vibes, tämä on vain yksi monista vintage -väriväyläistä, jotka on asetettu väheneväksi ensi vuonna, samoin kuin olemme vielä hienoin katsaus Sneaker Insiderin @s.sam.group!

Absoluuttiseen täydellisyyteen, valkoiseen, mustaan, samoin kuin siniset paneelit ovat ristiriidassa ja vastakohtana toisiaan vastaan, mikä on niin ikäinen kuin ikääntymätön kuin se saa. Prepilti -täyden jyvän nahka katettu varkain Nike Swoosh ampuu sivusuunnassa ja mediaalisilla sivupaneeleilla, kun taas ikoninen siivekäs koripallohuone armahtaa nilkan, kosketettuna puhtaaseen valkoiseen sävyyn.

Kuva S.Sam.groupin kautta

Siirtyessä alaspäin, tavanomainen Nike Air -välipohja on läsnä mukavuustasoilla, jotka ovat kaavioiden ulkopuolella, samoin kuin tämä on vuorattu täydentävällä sinisellä kumipohjalla kestävälle pitoa varten sekä kadulla että tuomioistuimessa.

Air Jordan 1 High “Game Royal” on asetettu vähentymään 9. toukokuuta riippumatta siitä, oletko AJ1 -fani, “pelin kuninkaallinen” on selvä POLICE POLICEERille kaikenlaisille kokoelmille! Tällaiset legendaariset väriaineet ovat suuri syy siihen, miksi Jumpman nauhoitti juuri äskettäin ensimmäisen miljardin dollarin neljänneksen!

Kuva S.Sam.groupin kautta

Kuva S.Sam.groupin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *