Kanye rakastaa Adidas Powerphase ‘Footwear White’ -tapahtumaa enemmän kuin hän rakastaa Kanye

huhtikuussa 2017, Kanye West vapautti Yeezy Calabasas Powerphase. Toisin kuin mikään hänen muista lenkkaristaan, kenkä kunnioitti samannimistä ikonista tenniskenkiä. Jeezus vapautti sen kolmessa erillisessä väriaineessa, Yeezus rokkasi melko paljon lenkkaria missä tahansa hän meni, ja nyt ei-yeezy-versio on julkaistu, ja se on niin puhdas kuin se saa!

Lenkkari on osuvasti nimeltään ”Jalkineet valkoinen”, lenkkari on minimaalinen mestariteos. Erittäin puhtaassa sävyssä maalattu kantapäästä varpaisiin, se on valmistettu premium -nahkaisesta yläosasta, ja sivulla on kirkas Adidas -ikkunatarra. EVA: n välipohja ja halkaistu kuppi pysyvät uskollisina vintage -ilmeelle, ja varpaiden laatikon rei’itys tarjoaa käyttäjille lopullisen hengityskokemuksen. Pyöristää kaiken, “Powerphase”; Tuotemerkki on kohokuvioitu sivuttaispaneelissa.

Saatavana nyt Adidas UK: lta, olemme melko varmoja, että Kanye rakastaa Adidas Powerphase ‘Footwear White’ -tapahtumaa enemmän kuin hän rakastaa Kanyea. Kerro meille, lisäätkö parin lenkkarikokoelmaan, ja muista ladata virallinen Sole Toimittaja -sovellus ilmaiseksi! Aiheeseen liittyvissä uutisissa katso virallinen katsaus seuraaviin Yeezy Boost 350 V2S!

Jos aiot kopioida aivan uutta Adidas Heat -sovellusta, muista tarkistaa viimeisin täällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *